Menu
Your Cart

Coex Blog RSS Feed

16 јул Budite deo našeg tima! Raspisujemo konkurs za radno mesto magacionera
0 740
IBG COEX doo raspisuje konkurs za radno mesto Magacionera u sedištu firme u Staroj PazoviKljučne odgovornosti na poziciji:Manipulacija robom u okviru magacina Odgovoran je kao računopolagač za stanje zaliha u magacinu Obavlja poslove ..
13 мај Kako napraviti pravi izbog kod  kupovine grejača za pelet gorionik/kotao ?
admin 0 1473
Odgovaramo na pitanja- kako napraviti pravi izbog kod  kupovine grejača za pelet gorionik/kotao, u čemu je razlika  između klasičnih metalnih i keramičkih grejača, koja je razlika u ceni između ovih grejača i još po nešto.   Ukratko …  Karakteristike..
13 мај Zašto servisirati kotao ?
admin 0 11677
Prednosti servisiranje vašeg kotla su:​Štedite novac – smanjuje troškove grejanja​Smanjuje emisiju CO2 – u korist okoline​Daje vam sigurnost – povećava pouzdanosti i sigurnost vašeg kotla Odgovaramo na sledeća pitanja:  Kome se trebam obratiti za ser..
13 мај Coex Vaš BAXI  ovlašćeni servis
admin 1 1246
IBG COEX doo- Vaš BAXI servis Garancija za gasne kotlove ”Baxi”  iznosi 5 godina. Sa ponosom ističemo da od  1996. godine uspešno servisiramo Baxi kotlove u garantnom i vangarantnom roku. I dalje na raspolaganju za savet, pomoć i intervenciju. Garanc..
13 мај Coex Vaš FERROLI ovlašćeni servis
admin 1 1415
IBG COEX doo Vaš FERROLI ovlašćeni servis ​Gorionici na pelet su idealna rešenja za nove i već ugrađene kotlove na čvrsto gorivo. Karakteriše ih brza montaža, male dimenzije, pouzdan rad, lak prelaz sa peleta na čvrsto gorivo, potpuno​automatizovano ..
13 мај Coex Vaš IMMERGAS ovlašćeni servis
admin 0 494
IBG COEX doo Vaš IMMERGAS servis IMMERGAS obaveza je dati najveću podršku kupcu tokom celog životnog ciklusa proizvoda. IBG COEX doo je ovlašćeni servis gasnih kotlova IMMERGAS. Stojimo Vam na raspolaganju..
13 мај Coex Vaš Radijator Kraljevo ovlašćeni servis
admin 0
IBG COEX doo Vaš Radijator Kraljevo ovlašćeni servis IBG COEX doo od 2014. godine  posluje kao ovlašćeni servis za Radijator Kraljevo proizvode. Uz pomoć znanja  i iskustva u poslovanja u oblasti održavanja opreme za grejanje, potrudićemo se da Vam i..
13 мај Coex Vaš Viessmann ovlašćeni servis
admin 0 345
IBG COEX doo Vaš Viessmann servis Profesionalno održavanje i servis su neophodni za besprekoran i efikasan rad svake instalacije. Viessmann je zbog toga razvio individualni koncept servisa koji je usklađen sa potrebama korisnika instalacija i uz to n..
13 мај Coex Vaš Centrometal ovlašćeni servis
admin 0 489
IBG COEX doo Vaš Centrometal ovlašćeni servis IBG COEX doo je od 2013. godine ovlašćeni servis za Centrometal proizvode. Uz pomoć znanja  i iskustva u poslovanja u oblasti održavanja opreme za grejanje, potrudićemo se da Vam izađemo u susret za svaki..
Prikaz 1 - 9 od 9 (1 strana)