Menu
Korpa

Slivnik za kupatilo

Slivnik za kupatilo

Slivnik za kupatilo je ključni element u odvodnom sistemu koji se koristi za uklanjanje vode s poda tuš kabine. Ova neizostavna komponenta igra važnu ulogu u održavanju suvog i sigurnog okruženja u kupatilu. Prilikom odabira slivnika, treba uzeti u obzir nekoliko faktora kako bi se osiguralo adekvatno odvođenje vode i estetski sklad sa ostatkom kupatila.

Kada birate slivnik za kupatilo, prvo treba uzeti u obzir veličinu tuš kabine. Slivnici su dostupni u različitim dimenzijama i oblicima kako bi se prilagodili različitim prostorima. Važno je odabrati slivnik koji se uklapa u površinu poda tuš kabine i koji neće ometati kretanje korisnika.

Takođe, treba obratiti pažnju na kapacitet slivnika. Kapacitet se odnosi na količinu vode koju slivnik može brzo i efikasno odvesti. U zavisnosti od intenziteta korišćenja tuš kabine, treba odabrati slivnik sa odgovarajućim kapacitetom kako bi se sprečilo prelivanje vode.

Dizajn slivnika je takođe važan faktor. Slivnici za kupatila dolaze u različitim stilovima i materijalima, omogućavajući vam da izaberete onaj koji se najbolje uklapa u estetiku vašeg kupatila. Možete birati između modernih, minimalističkih dizajna ili slivnika sa dodatnim ukrasnim detaljima koji će dodati notu elegancije vašem kupatilu.

Važno je napomenuti da kvalitetan slivnik za kupatilo treba biti izrađen od otpornih materijala koji su dugotrajni i otporni na koroziju. Pocinkovani ili nerđajući čelik su često korišćeni materijali koji pružaju trajnost i pouzdanost. Ovi materijali takođe olakšavaju čišćenje slivnika i sprečavaju taloženje naslaga koje mogu izazvati začepljenja.

Uz pravilno održavanje, slivnik za kupatilo može trajati dugi niz godina. Redovno čišćenje slivnika je važno kako bi se sprečilo nakupljanje prljavštine, kamenca ili kose koja može dovesti do začepljenja. Postoje i dodatni filteri ili rešetke koje se mogu koristiti kako bi se uhvatile nečistoće i sprečilo začepljenje odvoda.

U slučaju da želite unaprediti funkcionalnost vaše tuš kabine, možete razmotriti upotrebu tuš kanalica umesto tradicionalnih slivnika. Tuš kanalice su duže rešetke smeštene u podu tuš kabine koje omogućavaju ravnomerno odvođenje vode preko šire površine. Ove kanalice pružaju elegantan i modern izgled kupatila, dok istovremeno obezbeđuju efikasno odvođenje vode.

Tuš kanalice

Kada birate tuš kanalicu, treba obratiti pažnju na visinu, širinu i kapacitet kanalice kako bi se zadovoljile potrebe vašeg kupatila. Tuš kanalice su često dostupne u različitim materijalima kao što su inox, staklo ili keramika, što vam omogućava da odaberete onu koja najbolje odgovara vašem stilu i ukusu.

Ukratko, slivnik za kupatilo i tuš kanalice igraju ključnu ulogu u održavanju suvog i sigurnog kupatilskog okruženja. Odabir odgovarajućeg slivnika ili tuš kanalice u skladu sa dimenzijama, kapacitetom, dizajnom i kvalitetom materijala važan je korak ka stvaranju funkcionalnog i estetski privlačnog kupatila. Redovno održavanje slivnika ili kanalice takođe je ključno za sprečavanje začepljenja i održavanje optimalnog odvoda vode.

Brend: AQUASAN Model: 9660
PODNI SLIVNIK BASIC 550mm AQUASANPodni slivnik Aquasan  dugačak je 550 milimetara, niskog je profila i ne zauzima puno prostora ispod površine poda. Basic podni slivnik je duguljastog, pravougaonog oblika i veoma je moderne izrade. Objedinjuje praktične funkcije i estetski izgled i uklapa se u ..
7.490,00RSD
Bez poreza:6.241,67RSD
Brend: AQUASAN Model: 9661
PODNI SLIVNIK BASIC 650mm AQUASANAquasan slivnik je dugačak 650 milimetara, niskog je profila i ne zauzima puno prostora ispod površine poda. Basic podni slivnik je duguljastog, pravougaonog oblika i veoma je moderne izrade. Objedinjuje praktične funkcije i estetski izgled i uklapa se u veliki broj ..
8.390,00RSD
Bez poreza:6.991,67RSD
Brend: AQUASAN Model: 9662
PODNI SLIVNIK BASIC 750mm AQUASANSlivnik je otvor, kroz koji se odvodi tečnost sa poda kupatila. Iako je element, o kojem često i ne razmišljamo, slivnik ima veoma važnu funkciju. Prilikom ugradnje treba obratiti pažnju na nekoliko faktora: na uklapanje u površinu poda i na raspored odvoda za tuš, k..
8.390,00RSD
Bez poreza:6.991,67RSD
Prikaz 1 - 3 od 3 (1 strana)