IBG COEX doo Vaš Viessmann servis



COEX je specijalizovana firma za servisiranje gasnih kotlova konvencionalnog tipa i gasnih kotlova kondenzacionog tipa  Uz veliku ispitnu stanicu za sve vrste gasnih kotlova, garantujemo vam kvalitetan i pouzdan servis koji će obezbediti optimalno funkcionisanje vašeg sistema grejanja.

Kao što znate, područje Stare Pazove i većina Vojvodine se greje sistemom gasa, samim tim je i servisiranje kotlova na gas od velike važnosti za celo podrucje

Viessmann je renomirana firma sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji gasnih kotlova.

Osnovano još davne 1917. Godine, a danas je Viessmann prisutan širom sveta, sa 24 fabrike u 11 zemalja, prodajnim predstavništvima i zastupništvima u 74 zemlje, kao i sa 120 prodajnih ispostava.

Za optimalno funkcionisanje i produženje životnog veka Viessmann gasnog kotla, redovno servisiranje je od suštineke važnosti .


 Coex servisni tim poseduje poseban aparat koji omogućava vršenje precizne provere kako u servisnom centru, tako i na terenu, pri čemu se očitavaju ključni parametri kotla. Ovaj postupak omogućava da korisnicima pružimo sveobuhvatne informacije o stanju njihovog kotla.

Coex ovlašćeni servisni tim poseduje specijalne alate za proveru, kao i dijagnostičke uređaje za očitavanje parametara kotla. Na taj način, naš tim može pažljivo proceniti performanse i ispravnost kotla.

Redovno održavanje godišnjeg servisa gasnog kotla donosi brojne prednosti.

Neke od njih su:

- Redovna provera i održavanje gasnog kotla smanjuje rizik od curenja gasa ili drugih sigurnosnih problema, čime se obezbeđuje bezbedan rad sistema za grejanje.
- Kotlovi koji se redovno servisiraju troše manje energije jer rade efikasnije. To dovodi do nižih računa za energiju i manjeg opterećenja na životnu sredinu.
- Redovnim servisiranjem, smanjuje se habanje delova i komponenti kotla, što produžava njegov životni vek.
- Periodični pregledi omogućavaju otkrivanje manjih problema pre nego što postanu ozbiljniji kvarovi, što može dovesti do manjih troškova popravki.
- Mnogi proizvođači zahtevaju redovan godišnji servis kako bi garancija i dalje važila.

Da biste osigurali ispravnost i bezbednost Viessmann gasnog kotla, potrebno je da proveru ispravnosti obavi ovlašćeni servis. Naš tim tehničara je specijalizovan za rad sa ovim brendom, što nam omogućava dublje razumevanje sistema i precizno dijagnosticiranje potencijalnih problema.

Budite odgovorni prema vašem sistemu za grejanje i zakazite redovan godišnji servis,time  ćete osigurati dugotrajan i efikasan rad Viessmann gasnog kotla.

COEX posvećenost kvalitetu i stručnost našeg tima garantuju da ćete biti zadovoljni našim uslugama.