Menu
Korpa

Regulatori za gas 

Regulator pritiska gasa

Regulatori za gas predstavljaju nezaobilazni deo svakog sistema za grejanje koji kao energent koriste propan ili propan-butan.
U slučaju da nemate priključak za zemni gas a želite da se grejete preko kotla na gas - rešenje postoji!
Instaliranje rezervoara/cisterne na propan ili propan-butan na vašem posedu može da vam obezbedi energent i mogućnost grejanja na propan koji je ekološko gorivo.

U ovom slučaju neophodni su vam regulatori koji će pritisak od preko 4 bar-a koliko se nalazi u rezervoaru smanjiti na pritisak od 35mbar koliko je neophodno da bi vaš kotao radio.
Na izlazu iz rezervoara se montira regulator prvog stepena koji spušta pritisak iz rezervaoara na 1,5 bar a radi isporuke srednjeg pritiska do regulatora drugog stepena.  Instalacija regulatora prvog stepena uvek treba da bude kompletirana instalacijom regulatora drugog stepena koji dalje smanjuje pritisak od regulatora prvog stepena do radnog pritiska.
 
U našoj ponudi imamo regulatore prvog stepena (40kg/h) i drugog stepena koji mogu da isporuče različite količine gasa prema modelu regulatora (4kg/h, 6kg/h)

Takođe imamo u ponudi regulatore koji se koriste za montažu na plinsku bocu za domaćinstvo.

Pored regulatora gasa imamo i kotlove na gas, dimovode za gasne kotlove kao i sve od ostale opreme za instaliranje sistema grejanja.


Brend: CAVAGNA GROUP Model: tip.738
REGULATOR PRITISKA   738 4-6 kg/h 30-50 mbarRegulator drugog stepenaRadna temperatura : -20 C  DO +50CIntegrisan sigurnosni ventil za prekoračenje pritiskaKapacitet 6kg/h..
3.840,00RSD
Bez poreza:3.200,00RSD
Brend: CAVAGNA GROUP Model: tip.908
Reca regulator C 908 40 kg/h 1.5 barRegulator prvog stepena, preporuka montaže na cisterne propan/propan-butana...
6.840,00RSD
Bez poreza:5.700,00RSD
Prikaz 1 - 2 od 2 (1 strana)