Menu
Korpa

Coex Blog RSS Feed

18 окт Najčešći problemi sa kotlom na gas
0 410
Najčešći problemi sa kotlom na gas Kada nastane problem vezan za vaš kotao za grejanje prvo što pomislimo je da će puno da nas košta i uvek prisutno pitanje da li će kvar moći brzo da se reši. Postoje neke jednostavne stvari koje mogu da krenu po zlu..
28 сеп Cothermo termostat uputstvo
0 526
Cothermo termostat uputstvoKako programirati Cothermo C7 RF termostatCothermo programski bežični RF termostat pruža mogućnost programiranja temperature 7 dana unapred, 6 temperatura / 6 vremena po danu,možete izabrati režim grejanja ili hlađe..
16 сеп PUMPA ZA GREJANJE ZUJI
0 156
PUMPA ZA GREJANJE ZUJI!? Imate problema sa bučnom pumpom za centralno grejanje? Srećom, većina problema sa cirkulacionim pumpama ima relativno jednostavno rešenje.Dakle, bez obzira da li vaša pumpa lupa, kuca ili bruji, ovaj vodič će vam pomoći d..
01 сеп Kako uštedeti na grejanju ove zime?
0 95
Kako uštedeti na grejanju ove zime? Pravilno odabrane kontrole grejanja će  zadržati vaš dom u prijatnoj temperaturi bez gubitka goriva ili toplote. Dakle, smanjićete emisiju štetnih gasova koji nastaju sagorevanjem goriva i potrošiti manje! Ak..
17 авг Koji kotao na gas kupiti?
0 1139
Koji kotao na gas kupiti?Možda niste ni bili svesni svog kotla dok vas nije izneverio. Retko se pomisli na belu kutiju koja stoji negde u uglu. Takođe,svako ima prolazno znanje o automobilima - dovoljno da obavi kupovinu na osnovu osnovnih informa..
12 авг Bili smo u fabrici IMMERGAS
0 134
Poseta IMMERGAS fabrici  Želeli bismo da se podsetimo i ponovo podelimo sa vama kako izgleda Immergas fabrika, muzej i centar za obuku. U periodu od 29.04.- 01.05.2015. godine u organizaciji PVF traders doo imali smo čast i zadovoljstvo da budemo gos..
12 јул Solarni fotonaponski paneli- Struja iz Sunca
0 249
Solarni fotonaponski paneli     Sunčeva energija je besplatna i možemo reći neicrpna jer dok je Sunca biće i sunčeve energije. Od Sunca dobijamo svetlost i toplotu a zahvaljujući nauci možemo da je koristimo i za napajanje električnih uređaja tj za d..
30 јун Subvencije za zamenu kotlova
0 361
Subvencije za zamenu kotlovaU saradnji sa Opštinom Stara Pazova u 2021.godini radili smo na poslovima energetske sanacije na porodičnim kućama. Prenosimo vam informacije i utiske iz prve ruke.Koliko novca dobijamo od države za zamenu kotla?Na osnovu ..
27 јун Termostati i kontrole za grejanje– kako uštedeti?
0 238
Termostati i kontrole za grejanje– kako uštedeti?Bez obzira na to koji kotao koristite i koliko dugo, uz pravilne postavke kontrola grejanja moguće je da se grejanje uključuje i isključuje po potrebi, moguće je da grejete samo one delove doma koje že..
25 феб Kako nastaje talog/mulj u sistemima grejanja i od čega se sastoji?
0 426
Kako nastaje talog/mulj u sistemima grejanja i od čega se sastoji?Skoro svi hidraulični sistemi imaju najmanje jednu vlažnu komponentu od livenog gvožđa ili čelika (cirkulcione pumpe, ekspanzioni rezervoari, itd.). Sve vodene tečnosti takođe sa..
13 мај Kako napraviti pravi izbog kod  kupovine grejača za pelet gorionik/kotao ?
Gordana 0 2305
Odgovaramo na pitanja- kako napraviti pravi izbog kod  kupovine grejača za pelet gorionik/kotao, u čemu je razlika  između klasičnih metalnih i keramičkih grejača, koja je razlika u ceni između ovih grejača i još po nešto.   Ukratko …  Karakteristike..
13 мај Zašto servisirati kotao ?
Gordana 0 21102
Prednosti servisiranje vašeg kotla su:​Štedite novac – smanjuje troškove grejanja​Smanjuje emisiju CO2 – u korist okoline​Daje vam sigurnost – povećava pouzdanosti i sigurnost vašeg kotla Odgovaramo na sledeća pitanja:  Kome se trebam obratiti za ser..
Prikaz 1 - 12 od 18 (2 strana)