Menu
Korpa

Oprema za kupatila 

Oprema za kupatila

Oprema za kupatila je ključna za stvaranje funkcionalnog, estetski privlačnog i udobnog prostora. Kada je u pitanju opremanje kupatila, postoji širok spektar elemenata koji se mogu odabrati u skladu sa potrebama i preferencijama.

Sanitarije su osnovni elementi kupatila koji obuhvataju WC šolje, lavaboe, kade, tuš kabine, bidee i druge slične elemente. Prilikom odabira sanitarija, treba uzeti u obzir prostor i stil kupatila. Postoji širok spektar modela i dizajna koji omogućavaju prilagođavanje sanitarija različitim stilovima i veličinama kupatila. Pored toga, pribor za montažu sanitarija, poput inox vratanca za kadu, šrafova, nosača, omogućava stabilnu i sigurnu montažu sanitarija.

WC daske su važan dodatak sanitarijama koji pruža dodatnu udobnost i higijenu. Dostupne su u različitim materijalima i dizajnima kako bi se uklopile sa ostatkom kupatila.

Ogledala su neophodan element kupatila koji pruža funkcionalnost i estetiku. Mogu se postaviti na kupatilski ormarić ili na zid kako bi se olakšalo obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Ogledala su dostupna u različitim veličinama i oblicima, omogućavajući vam da odaberete ono koje najbolje odgovara prostoru i stilu vašeg kupatila.

Grejači su bitan deo opreme za kupatila, posebno kada je u pitanju udobnost i toplina. Radijatori/sušači peškira, podno grejanje ili grejalice su neke od opcija koje se mogu razmotriti. Važno je odabrati grejače koji su efikasni, energetski štedljivi i koji odgovaraju veličini i potrebama prostora.

Pribor za montažu sanitarija
je važan deo opreme za kupatilo koji omogućava stabilnu i sigurnu instalaciju sanitarija. U ovoj kategoriji, inox vratanca za kadu, nosači, gume i šipke za tuš zavese,  su popularni elementi koji doprinose funkcionalnosti i estetici kupatila.

Inox vratanca za kadu su sastavni deo kade i služe za zatvaranje prostora koji vodi ka cevima i slivniku ispod kade. Izrađena od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, ova vratanca su izuzetno izdržljiva i otporna na koroziju.

Šipke za tuš zavese su još jedan važan element u opremi za kupatilo. One se koriste za montažu zavesa za tuš kabinu koje čuvaju privatnost i sprečavanje prskanja vode tokom tuširanja. Šipke za tuš zavese su dostupne u različitim oblicima, veličinama i materijalima. Mogu biti napravljene od nerđajućeg čelika, aluminijuma ili drugih kvalitetnih materijala. Ove šipke su lako montirane i pružaju sigurno držanje tuš zavese, čineći tuširanje udobnijim i čistijim iskustvom.

Kupatilski pribor obuhvata i dozatore za sapun, držače za četkice, držače za toalet papir i druge slične elemente. Dozatori za sapun omogućavaju praktično i higijensko doziranje sapuna, čime se održava čistota kupatila. Držači za četkice za zube pružaju organizovano i higijensko čuvanje četkica, dok držači za toalet papir omogućavaju praktičan pristup papiru i održavaju urednost u prostoru.

U Coex radnjama možete pronaći širok asortiman pribora za montažu sanitarija, kao i kupatilskog pribora koji će zadovoljiti vaše potrebe i estetske preference. Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži podršku i savete prilikom odabira odgovarajućeg pribora za vaše kupatilo.

Prikaz 1 - 12 od 17 (2 strana)