Menu
Korpa

Tiplovi, šrafovi, nosači, rozetne

Tiplovi, šrafovi, nosaci , rozetne za grejanje

 Tiplovi 

Tiplovisu metalni ili plastični elementi koji se koriste za vezivanje različitih delova strukture. Oni su obično napravljeni od čelika ili nekog drugog materijala uglavnom plastike koja je otporan na habanje i koroziju. Tipovi se mogu razlikovati po obliku, veličini i načinu montaže.

Šrafovi 

Šrafovi  su male, cilindrične metalne navojne spone koje se koriste za povezivanje dva dela strukture. Oni se obično koriste zajedno sa navojnim navojem i maticom da bi se povezali dva dela. Šrafovi se takođe mogu razlikovati po obliku, veličini i materijalu od kojeg su napravljeni.

Rozetne

Rozetne ukrasne za montažu grejanja su metalne ili plastične okrugle ili ovalne ploče sa ukrasnim motivom koje se koriste za zatvaranje otvora u zidu ili plafonu u kojima su postavljeni cevi ili drugi elementi grejanja. One su obično napravljene od plastike ili nekog drugog materijala koji je otporan na habanje i koroziju i mogu se koristiti kako bi se skrile funkcionalni elementi grejanja i dodale estetski izgled prostoriji.

Sve ovo vam je potrebno kako bi ceo sistem instaliranja cevi i povezivanja sa kotlom bio efikasan i estetski prihvatljiv.