Menu
Korpa

Kotlovi na struju

Kotlovi na struju za grejanje različitih kvadratura stambenog ili poslovnog prostora


Kotlovi na struju iz Coex ponude namenjeni su grejanju stambenih i poslovnih prostora različite kvadrature i predstavljaju sintezu novih tehnologija, visokokvalitetne opreme, perfektnog dizajna i najnovijih grejnih rešenja.

Tehnološkim inovacijama omogućen je tih i potpuno automatizovan rad elektro kotlova. Napredni algoritam za modulaciju snage vrši ekonomičnu potrošnju električne energije i ujednačava radni vek grejača.  U većini kotlova na struju je integrisana trobrzinska cirkulaciona pumpa sa funkcijom deblokade i automatskim ispuštanjem vazduha iz radnog kola.

U slučaju kvara kotla na struju brzom demontažom prednjeg poklopca, unutrašnjost kotla je pristupačna za rad sevisera. Kompletna dijagnostika sa kodovima grešaka i hronologijom rada, uz modularni dizajn elektronike, omogućava povoljnije održavanje.

Prednost ovog uređaja je mogućnost podešavanja grejanja uz nove I modern sisteme smart uređaja, brzo zagrevanje prostorije ali I mogućnost promene mesta korisničkog panela što olakšava izbor mesta montaže tj instalacije i praćenje rada uređaja. Trebate imati na umu da je potrebno uraditi projekat za celokupan sistem grejanja, takođe odrediti I mesto gde je najpovoljnije postaviti kotao na struju. Akcenat  kod ovakvog vida grejanja je na funkcionalnost i bezbednost elektro kotlova, uz sertifikovane komponente renomiranih svetskih proizvođača i visoke performance.

Kotao na struju iskustva

Kotlovi na struju ne zahtevaju dodatne priključke, tako da ćete imati veliku uštedu vremena. Ne zahtevaju izradu dodatnih prostorija za odlaganje goriva, niti izgradnju dimnjaka. Kotao je opremljen ekspanzionom posudom i kompletnom neophodnom sigurnosnom armaturom.

Još jedna prednost grejanje uz kotao na struju predstavlja zdrav, komforan i ekološki prihvatljiv vid zagrevanja prostora, bez emisije štetnih gasova i zagađenja, ali jedini nedostatak u današnje vreme predstavlja što je ovo skuplji vid grejanja zbog potrošnje veće količine električne energije.

Svi kotlovi na struju u Coex ponudi imaju sertifikat kojim je jasno naznačeno da su prilikom proizvodnje samog uređaja poštovane norme i direktive EU, čime se dokazuje da su kotlovi pouzdani, izdržljivi i dugovečani.Odlikuje ih ekonomičnost, moderan dizajn i visok tehnički i tehnološki kvalitet.

Pored kotlova na struju u Coex-u možete pornaći i kotlove na gas, kotlove na čvrsto gorivo ili kotlove na pelet.

Model: HC30-3S 26kw
KALORIFER REVENTON HC30-3S 26kwKarakteristike Reventon kalorifera HC30-3S 26kw :Kućište kalorifera je izrađeno od ekspandiranog polipropilena (EPP) kojeg karakteriše otpornost na habanje, mala težina i nizak zahtev za održavanje.Reventon kalorifer, zbog kućišta od EPP, ima odličnu zvučnu izolaciju k..
41.770,00RSD
Bez poreza:34.808,33RSD
Model: HC20-45
Nosač toplovodnog kalorifera serije HC 20-45 poručuje se zasebno uz industrijski toplovodni kalorifer serije HC reventon. Odgovara za veličine kalorifera HC 20, 30, 35 i 45.Nosač omogućava montažu kalorifra pod uglovima 30, 45 i 90 stepeni u odnosu na zid. Nosač je moguće iskoristiti i za montažu ka..
2.670,00RSD
Bez poreza:2.225,00RSD
Brend: Viessmann Model: VMN3-24
VIESSMANN VITOTRON 100 12/16/20/24Električni kotao Vitotron 100 pruža visok toplotni komfor i rad ovog uređaja bez održavanja, između ostalog, pruža kontrolu u zavisnosti od spoljašnjih uslova. Ugradnja uređaja Vitotron 100 je veoma laka i ne zahteva priključak na gas, izgradnju dimnjaka, kotlarnice..
102.890,00RSD
Bez poreza:85.741,67RSD
Brend: Viessmann Model: VMN3-8
VIESSMANN kotao na struju VITOTRON 100 4/6/8Novitet renomiranog nemačkog proizvođača iz oblasti termotehnike Viessmann – premijum kotao na električnu energiju Vitotron 100.Električni kotao Vitotron 100 pruža visok toplotni komfor i rad ovog uređaja bez održavanja, između ostalog, pruža kontrolu u za..
95.190,00RSD
Bez poreza:79.325,00RSD
Prikaz 1 - 4 od 4 (1 strana)