Menu
Korpa

Ozračni ventili i lončići

Ozračni ventili – lončići za radijatore

Ozračni ventili kao i lončići, su ključni elementi u sistemima grejanja koji omogućavaju efikasno odzračivanje vazduha iz radijatora. Ovi ventili se postavljaju na najvišim tačkama sistema cevovoda kako bi sprečili negativan pritisak i omogućili optimalno funkcionisanje grejnog sistema.

U našoj ponudi možete pronaći različite modele ozračnih ventila koji se mogu lako instalirati na različite vrste radijatora, bilo da se radi o radijatorima od livenog gvožđa, aluminijumskim radijatorima ili panelnim radijatorima. Svi naši modeli ozračnih ventila su opremljeni sigurnosnim čepom za dodatnu bezbednost.

Održite optimalno funkcionisanje vašeg sistema grejanja


U Coex radnjama imamo ručne i automatske ozračne ventile za radijatore. Ručni ozračni ventili omogućavaju ručno odzračivanje vazduha iz radijatora, dok automatski ventili automatski regulišu proces odzračivanja i održavaju optimalan pritisak u sistemu. Ovi ventili su jednostavni za upotrebu i pružaju efikasno odzračivanje vazduha.

Odzračni ventil je konstruisan tako da može da se ugradi tj montira na bilo koji tip radijatora, sušača tj grejnog tela bez obzira da li su radijatori od livenog gvožđa tj aluminijumski ili panelni radijatori.  Svi modeli odzračnih ventila su sa sigurnosnim čepom .

Pored odzračnih ventila, u našoj ponudi imamo širok izbor ozračnih lončića. Ovi lončići dolaze u raznim oblicima i veličinama, uključujući i prave i ugaone modele. Ozračni lončići su dizajnirani da omoguće brzo i efikasno odzračivanje vazduha iz mreže grejanja, čime se osigurava optimalno grejanje i povećava energetska efikasnost sistema. Montiraju se na najvišim tačkama sistema gde je zadržavanje vazduha u cevima najčešće i očekivano.

Posetite Coex prodavnicu i pronađite idealne ozračne ventile i lončiće za vaše radijatore. Naš stručni tim vam je na raspolaganju da vam pruži podršku i pomogne vam da odaberete odgovarajuće proizvode za održavanje optimalnog funkcionisanja vašeg sistema grejanja.Brend: Giacomini Model: R200X001
OZRACNI CEP AUTOMATSKI 1" desni GIACOMINIRadijatorski čep sa ventilom za automatsko ispuštanje vazduha.Karakteristike:    Napravljen od kovanog mesinga    Hromiran    Sa sigurnosnim higroskopskim čepom    Sa zaptivkom    Pmax..
600,00RSD
Bez poreza:500,00RSD
Brend: Giacomini Model: R200X002
OZRACNI CEP AUTOMATSKI 1" levi GIACOMINIKarakteristike:    Napravljen od kovanog mesinga    Hromiran    Sa sigurnosnim higroskopskim čepom    Sa zaptivkom    Pmax radni: 10 bar    Pmax ispuštanja vazduha: 6 bar..
600,00RSD
Bez poreza:500,00RSD
Brend: Giacomini Model: 3477
OZRACNO LONCE 1/2 GIACOMINI sa nep. vent.Ozračno lonče kod centralnog grejanja služi za eliminisanje vazduha u sistemu.Postoje vertikalni i horizontalni ozračni lončići...
845,00RSD
Bez poreza:704,17RSD
Brend: Giacomini Model: 3478
OZRACNO LONCE 3/8 GIACOMINI sa nep. vent.Ozračno lonče kod centralnog grejanja služi za eliminisanje vazduha u sistemu.Postoje vertikalni i horizontalni ozračni lončići...
760,00RSD
Bez poreza:633,33RSD
Prikaz 1 - 7 od 7 (1 strana)