Menu
Korpa

Ozračni ventili i lončići

Ozračni ventili –lončići za radijatore


Ventil za odzračivanje je uređaj instaliran da spreči negativan pritisak (npr. kao rezultat prenaponskog pritiska) u sistemu cevovoda. Ventili za odzračivanje se takođe postavljaju na najvišim tačkama u sistemu cevovoda, nizvodno od zapornih elemenata ili pumpi, i na najvišim tačkama u sistemima kućne instalacije.

Odzračni ventil je konstruisan tako da može da se ugradi tj montira na bilo koji tip radijatora, sušača tj grejnog tela bez obzira da li su radijatori od livenog gvožđa tj aluminijumski ili panelni radijatori.  Svi modeli odzračnih ventila su sa sigurnosnim čepom .

U Coex ponudi imamo ručne i automatske ozračne ventile za radijatore.
Takođe imamo veliku ponudu ozračnih lončića, kako pravih tako i ugaonih.Brend: Giacomini Model: R200X001
OZRACNI CEP AUTOMATSKI 1" desni GIACOMINIRadijatorski čep sa ventilom za automatsko ispuštanje vazduha.Karakteristike:    Napravljen od kovanog mesinga    Hromiran    Sa sigurnosnim higroskopskim čepom    Sa zaptivkom    Pmax..
600,00RSD
Bez poreza:500,00RSD
Brend: Giacomini Model: R200X002
OZRACNI CEP AUTOMATSKI 1" levi GIACOMINIKarakteristike:    Napravljen od kovanog mesinga    Hromiran    Sa sigurnosnim higroskopskim čepom    Sa zaptivkom    Pmax radni: 10 bar    Pmax ispuštanja vazduha: 6 bar..
600,00RSD
Bez poreza:500,00RSD
Brend: Giacomini Model: 3477
OZRACNO LONCE 1/2 GIACOMINI sa nep. vent.Ozračno lonče kod centralnog grejanja služi za eliminisanje vazduha u sistemu.Postoje vertikalni i horizontalni ozračni lončići...
820,00RSD
Bez poreza:683,33RSD
Brend: Giacomini Model: 3478
OZRACNO LONCE 3/8 GIACOMINI sa nep. vent.Ozračno lonče kod centralnog grejanja služi za eliminisanje vazduha u sistemu.Postoje vertikalni i horizontalni ozračni lončići...
760,00RSD
Bez poreza:633,33RSD
Prikaz 1 - 7 od 7 (1 strana)