Menu
Korpa

VIESSMANN kotao na gas VITODENS 111W 25kw

VIESSMANN kotao na gas VITODENS 111W 25kwKotlovi na gas
VIESSMANN kotao na gas VITODENS 111W 25kwKotlovi na gas
VIESSMANN kotao na gas VITODENS 111W 25kwKotlovi na gas
VIESSMANN kotao na gas VITODENS 111W 25kwKotlovi na gas
VIESSMANN kotao na gas VITODENS 111W 25kw

VITODENS 111W 25kw

 • Visok komfor potrošne tople vode preko sistema za direktno punjenje i integrisanog akumulacionog bojlera (46 litara)
 • Kapacitet tople vode od >18 l/min
 • Opseg modulacije do 1:6
 • Pogodna za korišćenje regulacija sa osvetljenim LCD ekranom osetljivim na dodir
 • Integrisana slavina za dopunjavanje
 • Poboljšano čvrsto kućište
 • Svi delovi dostupni sa prednje strane za jednostavno servisiranje
 • Vršni kapacitet do 200 l/10minutu pri temperaturskoj razlici od 35 stepeni C
 • Klasa energetske efikasnosti: A

Unapređena modulacija

Opseg modulacije cele game je do 1:6. Ovaj veliki opseg omogućuje da kotlovi budu pogodni kako za manje stanove tako i za veće dobro izolovane objekte. Korisnik profitira zbog manjeg broja startova i time manje potrošnje goriva i tišeg rada. Obzirom da kotlovi trpe manji nivo opterećenja, servisni život komponenti je adekvatno produžen.

Regulacija sa osvetljenim LCD ekranom osetljivim na dodir

Vitodens 111-W zidni kondenzacioni kotlovi na gas se regulišu preko nove regulacije sa osvetljenim LCD ekranom u boji, koja omogućuje jednostavno korišćenje čak i u tamnijem okruženju.

Zidni kondenzacioni kotao na gas sa integrisanim bojlerom za najviši komfor pripreme tople potrošne vode

Zidni kondenzacioni kotao na gas Vitodens 111-W je idealan za stanove ili manje porodične kuće, kao i za veće objekte sa višim zahtevima po pitanju komfora tople sanitarne vode. Jednostavno se može montirati u kupatilu ili u kuhinji ili nekoj drugoj prostoriji.

Vitodens 111-W zidni kondenzacioni kotao sa bojlerom nudi najveći kapacitet potrošnje tople sanitarne vode u klasi, i konstantnu temperaturu vode na točećem mestu. Za ovu namenu ugrađeni su akumulacioni bojler od nerđajućeg čelika zapremine 46 litara i elektronski kontroler temperature na ozlazu.

Sistem za punjenje bojlera omogućuje kontinualno snabdevanje toplom sanitarnom vodom pri zahtevu. Standardna kada (140 litara), na primer, puni se za oko 8 minuta, sa brzim toplotnim oporavkom manjim od 5 minuta. Tuš, sudopera ili mašina za pranje sudova se na primer mogu snabdevati jednovremeno sa vodom željene temperature (vezano za pritisak hladne vode u instalaciji i podešena ograničenja protoka na slavini).

Kontroler sa ugrađenim senzorom sobne temperature može se povezati sa spoljim senzorom temperature za rad prema vremenskim uslovima, a tasteri pogodni za korišćenje omogućavaju brzo podešavanje temperatura grejanja i tople sanitarne vode, sa digitalnim prikazom radnog režima i temperatura. Senzori automatski regulišu cilindrični gorionik kako bi se obezbedila potrebna temperatura, i kada se koriste kada ili tuš.

Performanse po pitanju tople sanitarne vode su identične kao u slučaju odvojenog akumulacionog bojlera od 150 litara. Vitodens 111-W isporučuje velike količine tople sanitarne vode u svakom trenutku.

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Loše Dobro
 • Lager: Na stanju
 • Model: Z020637
 • SKU: 2167
Prodato 0
Pogledano: 1293
272.890,00RSD
Bez poreza: 227.408,33RSD
* POZOVITE za dodatni popust