Menu
Korpa

TERMAL - LAFAT kotao na čvrsto gorivo 35(tropromajni)

TERMAL - LAFAT kotao na čvrsto gorivo 35(tropromajni)Kotlovi na čvrsto gorivo
Novo
TERMAL - LAFAT kotao na čvrsto gorivo 35(tropromajni)

TERMAL - LAFAT kotao na čvrsto gorivo 35 (tropromajni)


Predstavljamo Vam tropromajni kotao Termal-Lafat snage 35kw


Čelični toplovodni kotlovi LAFAT su namijenjeni za grejanje stambenih i poslovnih objekata, kao i velikih proizvodnih hala, bilo kao osnovni ili alternativni izvor topline. U osnovi su predviđeni za loženje čvrstog goriva, ali i lož ulja i peleta (sa jednostavnim dodatkom gorionika i automatike), u temperaturnom režimu 90/60 °C.

Ložišni je izrađeno su od visokokvalitetnog lima debljine 5 mm i spojeni su savremenom tehnologijom rezanja i zavarivanja čime se obezbjeđuje visoka pouzdanost u radu kao i dug vek trajanja kotla. Vrata za loženje su dovoljno velika tako da omogućavaju loženje krupnijih komada ogreva. Kotao je dobro toplotno izolovan staklenom vunom u kvalitetno izrađenoj limenoj oplati jednostavne i praktične montaže, koja se isporučuje posebno uz kotao.

Montaža i puštanje u rad samog kotla su jednostavni, a priključci su standardni. Ispitivanje svakog kotla na curenje je dvostruko i vrši se na specijalnim napravama i uređajima. Kotao LAFAT zadovoljava sve evropske standarde i norme proizvodnje kotlova za centralno grejanje.Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Loše Dobro
  • Lager: Na stanju
  • Model: 11003
  • SKU: 11003
Prodato 0
Pogledano: 1873
152.290,00RSD
Bez poreza: 126.908,33RSD
* POZOVITE za dodatni popust