Menu
Korpa

TACKER CAPRI (alat za u pex)

TACKER CAPRI(alat za u pex)
TACKER CAPRI (alat za u pex)

TACKER CAPRI (alat za u-PEX)

TACKER CAPRI je visokokvalitetni alat dizajniran za efikasno i precizno uvođenje PEX cevi u podne konstrukcije, pružajući pouzdanu i dugotrajnu instalaciju sistema podnog grejanja ili hlađenja. Ovaj napredni alat omogućava brzo postavljanje PEX cevi u podne ploče ili stiropore što rezultira optimalnim rasporedom i ravnomernom distribucijom toplotne ili rashladne energije.

Glavne karakteristike TACKER CAPRI alata uključuju:

Robustna konstrukcija: Izrađen od izdržljivih materijala visoke kvalitete, TACKER CAPRI osigurava pouzdanost i dugotrajnost u svim uvetima rada.
Jednostavna upotreba: Ergonomski dizajn omogućava jednostavno rukovanje i precizno postavljanje PEX cevi bez muke ili komplikacija.
Prilagodljivost: Alat se može prilagoditi različitim veličinama PEX cevi i podnih ploča, omogućavajući fleksibilnost i prilagođavanje različitim instalacijskim zahtevima.
Efikasnost: Brzo postavljanje PEX cevi uz minimalan napor omogućava uštedu vremena i troškova instalacije, čime se povećava produktivnost i profitabilnost projekata.

TACKER CAPRI alat je idealno rešenje za profesionalne instalatere podnog grejanja ili hlađenja, kao i za DIY entuzijaste koji žele izvesti kvalitetnu instalaciju vlastitim snagama. S pouzdanim performansama i jednostavnom upotrebom, ovaj alat pruža temelj za uspešnu i efikasnu izgradnju sistema PEX cevi u vašem prostoru.

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Loše Dobro
  • Lager: Na stanju
  • Model: 0119.1
  • SKU: 0119.1
Prodato 1
Pogledano: 468
15.390,00RSD
Bez poreza: 12.825,00RSD
* POZOVITE za dodatni popust