Menu
Korpa

POER

POER je kompanija koja se bavi proizvodnjom inteligentnih uređaja za kuću, uključujući termostate.


POER termostati se mogu kontrolisati preko pametnog telefona ili glasovnog asistenta kao što je Amazon Alexa ili Google Assistant, i omogućuju podešavanje temperature putem interneta. Oni također imaju funkcije poput programiranja rasporeda grejanja i hlađenja, praćenja potrošnje energije i automatskog upravljanja radom klima uređaja u skladu s spoljnom temperaturom.

Poer-ovi termostati su dostupni u različitim cenovnim razredima, i mogu se kupiti preko našeg sajta kao i u našoj maloprodaji u Staroj Pazovi ili preko različitih trgovaca.

Sedište i proizvodnja Poer termostata je u Kini.

Naša firma IBG COEX DOO je uvoznik POER termostata.

Brend: POER Model: PTV30
POER PTV30 WIFI termo glavaTermo glava je uređaj koji se koristi za kontrolu temperature u različitim sistemima, uključujući grejne sisteme. Radi na principu termostata, koji održava željenu temperaturu tako što reguliše protok toplote.Pametni regulator radijatora (PTV30) može u realnom vrem..
7.190,00RSD
Bez poreza:5.991,67RSD
Brend: POER Model: PTC10/PTR10
POER PTC/PTRbežični podesivi sobni termostat može se koristiti za kontrolu gasnih, elektro i pelet kotlova i gorionika, raznih ventila i drugih uređaja kojima se može bežično upravljati. Set sadrži bežični sobni termostat PTC i bežični prijemnik PTR, dva uređaja koja se povezuju bežičnim signalom. W..
8.390,00RSD
Bez poreza:6.991,67RSD
Brend: POER Model: PTC10/PTR10/PTG10
POER PTC/PTR/PTGbežični WIFI podesivi sobni termostat može se koristiti za kontrolu gasnih, elektro i pelet kotlova i gorionika, raznih ventila i drugih uređaja kojima se može bežično upravljati. Set sadrži bežični sobni termostat PTC i bežični prijemnik PTR, dva uređaja koja se povezuju bežičnim si..
12.290,00RSD
Bez poreza:10.241,67RSD
Brend: POER Model: PTC20
POER PTC20žični ugradni WIFI podesivi sobni termostat može se koristiti za kontrolu gasnih, elektro i pelet kotlova i gorionika, raznih ventila i drugih uređaja kojima se može upravljati. Set sadrži jedan ugradni sobni termostat PTR koji u sebi sadrži mrežni uređaj(gatewai). Wi-Fi termostat se povez..
7.590,00RSD
Bez poreza:6.325,00RSD
Brend: POER Model: PTG10
TERMOSTAT POER PTG10(gateway) Mrežni uređaj omogućava pristup internetu za pametne  kućne uređaje, povezivanjem na postojeći mrežni ruter.Minimum uslova za rad: 802.11 b/g bežični ruterAktivna internet konekcija90-260 AC priključak na električnu mrežuAndroid ili IOS pametni telefon..
3.890,00RSD
Bez poreza:3.241,67RSD
Brend: POER Model: PSG10
Detektor za gas POER PSG10 WIFIPametni detektor gasa visoke pouzdanosti, koristi se za otkrivanje curenja gasa kao što su prirodni gas i tečni naftni gas. Ukoliko se koristi zajedno, putem RF veze, sa pametnim mrežnim uređajem PTG10 (prodaje se posebno) može daljinski alarmirati i kontrolisati lokal..
5.390,00RSD
Bez poreza:4.491,67RSD
Prikaz 1 - 6 od 6 (1 strana)