Ovlašćeni servis Baxi kotlova

U Coex servisu, posvećeni smo pružanju izuzetne usluge i podrške za sve vaše potrebe povezane sa BAXI gasnim kotlovima. Kao ovlašćeni BAXI servisni partner od 1996. godine, ponosni smo što možemo da ponudimo stručno servisiranje, održavanje i popravke vaših BAXI proizvoda, garantujući da vaš sistem grejanja radi pouzdano i efikasno.

Izuzetne garancijske pogodnosti


Produžena garancija- Svi BAXI kotlovi dolaze sa 5-godišnjom garancijom, od čega je 2-godišnja obavezna garancija sa mogućnošću produženja garancijskog roka do 5 godina, pod uslovom da se obezbede godišnji servisi od strane ovlašćenog servisera. Ovo je naš način da vam pružimo dodatni mir i sigurnost.

Stručno osoblje- Naši serviseri su visokostručni profesionalci osposobljeni kroz dugogodišnju i kontinuiranu obuku kod proizvođača opreme u inostranstvu, kao i kroz redovne posete i seminare u našoj zemlji. Opremljeni su najnovijim znanjem i alatima da se nose sa svim vašim potrebama servisiranja.

Savetovanja i novosti- Naši stručnjaci redovno prisustvuju savetovanjima i obukama kako bi bili u toku sa najnovijim materijalima, tehnologijama i standardima u brzom i kvalitetnom servisiranju, održavanju opreme, kao i u oblasti bezbednosti i zaštite životne sredine.


U Coex servisu nudimo sveobuhvatne i detaljne servisne usluge za vaše BAXI kotlove, obezbeđujući njihovu neuporedivu dugotrajnost i besprekornu efikasnost. Naša usluga obuhvata:

  • Vršimo temeljne inspekcije svih ključnih komponenti vašeg BAXI kotla, pažljivo pregledajući svaki deo kako bismo identifikovali bilo kakve potencijalne probleme pre nego što postanu ozbiljni.

  • Redovno čišćenje i dekarbonizacija, kako bi se osiguralo da vaš kotao radi na maksimalnom kapacitetu, uz optimalnu potrošnju goriva.

  • Precizna podešavanja za optimalno funkcionisanje, uključujući kalibraciju termostata i regulaciju protoka, kako bi se osigurala maksimalna ušteda energije i udobnost.

  • Zamena istrošenih ili oštećenih delova originalnim BAXI delovima, što vašem kotlu vraća novu snagu i produžava mu vek trajanja.


Kada se suočite sa hitnim kvarom, naš stručni tim je spreman da brzo reaguje. Naša hitna usluga uključuje:

  • Naši tehničari su opremljeni i spremni da se brzo mobiliziraju čim primimo vaš poziv, minimizirajući vreme čekanja i prekide u radu vašeg sistema grejanja.

  • Sposobni smo da brzo dijagnostikujemo i rešimo širok spektar problema, od manjih kvarova do kompleksnih tehničkih izazova, uz korišćenje najnovijih dijagnostičkih alata i tehnika.

  • Naš cilj je da osiguramo da vaš grejni sistem nastavi sa radom bez prekida, čak i u slučaju hitnih kvarova, pružajući vam mir i sigurnost.


Naši stručnjaci su tu da vam pruže vredne savete i preporuke kako biste maksimalno iskoristili vaš BAXI kotao:

  • Nudimo personalizovane savete prilagođene vašim specifičnim potrebama i uslovima vašeg doma, osiguravajući da dobijete najviše od vašeg sistema grejanja.

  • Savetujemo vas o načinima za optimizaciju vašeg sistema grejanja, uključujući pravilno podešavanje i programiranje termostata, što dovodi do značajnih ušteda energije i smanjenja troškova.

  • Informišemo vas o najnovijim tehnologijama i inovacijama u oblasti grejanja koje mogu poboljšati efikasnost vašeg kotla i doprineti održivosti.


Coex Servis stoji vam na raspolaganju da pruži ne samo pouzdanu i efikasnu uslugu, već i stručno vođstvo kako biste dobili maksimum od vašeg BAXI kotla. Kontaktirajte nas i osigurajte optimalan rad vašeg sistema grejanja uz naše stručno vođstvo i podršku.