Menu
Korpa

Dostava

Coex.rs robu šalje Post Express i Bex kurirskom službom

Troškovi isporuke su izraženi za svaki proizvod posebno a ukoliko nije onda se primenjuje cenovnik Post Express i Bex dostavne službe. 

Svaka porudžbina se pre dostave proverava telefonskim putem. Potrebno je da kupac bude dostupan na mobilnom telefonu čiji broj je ostavljen za kontakt, kako bi kurirska služba mogla izvršiti isporuku. 

Rok za isporuku je 2-5 radnih dana.  

Porudžbine se uglavnom pošalju i budu isporučene u roku od 48h (radnim danima). Porudžbine primljene petkom posle 12h, subotom i nedeljom šaljemo ponedeljkom.

Za određena mesta Post  Express i Bex ne vrši isporuke po principu danas za sutra. 

Ukoliko iznos porudžbine plaćate putem računa, vreme slanja zavisi od momenta registrovanja Vaše  uplate (obično se registruje u roku od 2-3 sata). 

Ukoliko prilikom prijema robe od strane kurirske službe primetite vizuelna oštećenja (nagnječenja, prelome, ulubljenja, rascepana/otvorena pošiljka itd.), potrebno je da odbijete prijem paketa i da nas  kontaktirate što pre, a najkasnije u roku od 24h.

Takođe, ukoliko primite paket i ustanovite da je oštećen, molim Vas da nas kontaktirate što pre putem email-a: reklamacije@coex.rs 

Ukoliko želite da reklamirate ili vratite robu po osnovu ugovora o odustajanju molimo Vas da pročitate Uslove poslovanja.