Ovlašćeni servis gasnih kotlova IMMERGASU IBG COEX doo, posvećeni smo pružanju izvanredne usluge i podrške za sve vaše potrebe povezane sa gasnim kotlovima IMMERGAS. Kao ovlašćeni servisni partner, ponosni smo što možemo da ponudimo stručno servisiranje, održavanje i popravke vaših IMMERGAS proizvoda, osiguravajući da vaš sistem grejanja radi pouzdano i efikasno.

Ovlašćeni servis predstavlja servisni centar koji je zvanično priznat i autorizovan od strane proizvođača da obavlja servisiranje i popravke njihovih proizvoda. U ovom slučaju, IBG COEX doo je ovlašćeni servis za gasne kotlove IMMERGAS, što znači da imamo dozvolu i podršku IMMERGAS-a da vršimo održavanje, servisiranje i popravke IMMERGAS proizvoda.

Kao ovlašćeni servis, IBG COEX doo ima pristup originalnim delovima, najnovijim tehničkim informacijama, alatima, dijagnostičkim uređajima i softverima koje IMMERGAS obezbeđuje, što im omogućava da pruže najviši standard servisa i podrške za IMMERGAS proizvode. Takođe, osoblje u ovlašćenom servisu prolazi kroz redovne obuke i certifikacije koje nudi proizvođač, kako bi se osiguralo da su u toku sa najnovijim tehnologijama i metodama servisiranja.

Kada se obratite ovlašćenom servisu poput IBG COEX doo za potrebe održavanja ili popravke vašeg IMMERGAS gasnog kotla, možete biti sigurni da će vaš uređaj biti servisiran sa najvećom pažnjom, koristeći se isključivo originalnim delovima i u skladu sa specifikacijama proizvođača, čime se osigurava dugotrajan i pouzdan rad vašeg uređaja.


Zašto Izabrati IBG COEX doo?

- Naš tim sačinjavaju visoko kvalifikovani i ovlašćeni stručnjaci, pažljivo obučeni direktno od strane IMMERGAS-a. Oni su tehnički osposobljeni i opremljeni najmodernijim alatima da se nose sa najkompleksnijim potrebama servisiranja, obezbeđujući profesionalnu i efikasnu uslugu.

- Koristimo isključivo autentične i originalne IMMERGAS delove, što garantuje vrhunski kvalitet i maksimalnu dugotrajnost za vaš kotao. Ovi delovi su precizno dizajnirani da se savršeno uklapaju u vaš sistem, osiguravajući pouzdane performanse i smanjenje rizika od budućih kvarova.

- U potpunosti smo posvećeni razumevanju specifičnih zahteva svakog domaćinstva i pružamo individualno prilagođena rešenja koja ciljaju na optimalno funkcionisanje vašeg grejnog sistema. Naš pristup je usmeren na detalje i prilagođen, obezbeđujući da svaki aspekt vašeg sistema bude pažljivo analiziran i optimizovan.

- Zalažemo se za potpunu transparentnost u svim aspektima našeg servisa, bez skrivenih troškova ili iznenađenja. Svaki korak procesa servisiranja i popravki je jasno i otvoreno komuniciran, obezbeđujući da ste u potpunosti informisani i uključeni u odlučivanje o svom kotlu. Naš cilj je da izgradimo trajno poverenje kroz iskrenost i transparentnost.


Kontaktirajte nas

Email: servis@coex.rs

Telefon: 022/313-003

Bez obzira da li se radi o redovnom održavanju, hitnoj popravci ili samo želite savet o unapređenju vašeg sistema grejanja, naš tim je spreman da vam pruži potrebnu podršku. IBG COEX doo je ovde da osigura da vaš IMMERGAS kotao radi savršeno.