Menu
Korpa

VIESSMANN kotao na gas VITODENS 100W 32 KW cirko

VIESSMANN kotao na gas VITODENS 100W 32 KW cirkoKotlovi na gas
VIESSMANN kotao na gas VITODENS 100W 32 KW cirkoKotlovi na gas
VIESSMANN kotao na gas VITODENS 100W 32 KW cirkoKotlovi na gas
Novo
VIESSMANN kotao na gas VITODENS 100W 32 KW cirkoKotlovi na gas
VIESSMANN kotao na gas VITODENS 100W 32 KW cirkoKotlovi na gas
VIESSMANN kotao na gas VITODENS 100W 32 KW cirkoKotlovi na gas
VIESSMANN kotao na gas VITODENS 100W 32 KW cirko

VIESSMANN VITODENS 100W  u kratkim crtama: 

Zidni uređaj s atraktivnom cenom za stanove i porodične kuće

Kompaktni i delotvoran zidni gasni kondenzacioni uređaji s odličnim omerom cene i učinka

Kao veliki proizvođač s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji zidnih uređaja, znamo šta je važno. Takođe kod Vitodens-a 100-W s posebno atraktivnim cenama možete se pouzdati u Viessmann kvalitetu proizvoda. Zbog toga se zidni uređaji Viessmann ne odlikuju samo inovativnom tehnologijom i performansama, već osobitom pouzdanošću i trajnošću.

Zahvaljujući modernim sklopovima, zidni gasni kondenzacioni uređaj izuzetno štedi prostor i može se ugraditi u male prostore. Bočni razmaci za servis nisu potrebni, svi priključci su lako dostupni s prednje strane. To čini Vitodens 100-W idealnim za modernizaciju stanova ili porodičnih kuća.

Opremljeno za budućnost

Tehnologija, za upotrebu smesa prirodnog gasa i vodonika u grejanju zgrada, dostupna je i na hiljadu načina je već prisutna na tržištu. Gasni kondenzacioni kotlovi najnovije generacije Vitodens 100 u načelu već mogu raditi s 20 posto vodonika. Vlasnici kuća i stanova koji se odluče za ove moderne zidne i kompaktne uređaje stoga su idealno opremljeni za budućnost.

H2 READY

Vitodens 100-W – inteligentna energetska centrala za najviše zahteve

Posebnosti Vitodens 100W

Novi MatriX-Plus gorionik ističe se pre svega učinkovitim radom kao i niskim emisijama štetnih gasova i buke, specijalna MatriX površina od nerđajućeg čelika je neosjetljiva na visoke temperature i na taj način brine o pouzdanom radu i dugom životnom veku.

Sledeća tehnička Viessmann inovacija je potpuno automatizovana Lambda Pro regulacija izgaranja. Automatski se prilagođava svim vrstama gasova i svim dimovodnim sistemima i osigurava kontinuirano čisto i učinkovito izgaranje.

MatriX-Plus gorionik: Srce vašeg sastava grejanja

Inox-Radial izmjenjivač toplote otporan na koroziju od nerđajućeg čelika

Inox-Radial od nerđajućeg čelika: efikasno i dugovečno

Nerđajući čelik čini razliku. Izmjenjivač toplote Inox-Radial od nerđajućeg čelika otporan na koroziju je središnji deo Vitodensa 100-W. On pretvara uloženu energiju posebno efikasno u toplotu. Praktično bez gubitaka, s nenadmašivim stepenom efikasnosti od 98 posto i to sa sigurnim posebno dugotrajnim i visokokvalitetnim nerđajućim čelikom.

10 godina garancije na izmjenjivače toplote od nerđajućeg čelika kod uljnih/gasnih kondenzacionih kotlova do 150 kW

Regulacija je pregledna i intuitivna

Jednostavno posluživanje sa 7-segmentnim prikazom 

LCD ekran nove elektronske platforme sa 7-segmentnim prikazom karakteriše vrlo jednostavno i razumljivo posluživanje te decentni dizajn u optici „crne ploče“ (Blackpanel). Instalacijom grejanja s jednim direktnim i/ili jednim mešajućim krugom grejanja može se jednostavno upravljati.

LCD-Display sa 7-segmentnim prikazom i dodirnim tasterima

Integrirano WLAN-interfejs – Komfor grejanja postaje digitalan

Ušteda energije, udobnost i sigurnost uz ViCare

Vitodens zidni plinski kondenzacioni uređaji s novom elektronskom platformom imaju integrisan WLAN interfejs. Po želji ono povezuje grejanje direktno na Internet. Pomoću aplikacije ViCare upravljanje grejanjem je vrlo jednostavno i intuitivno. Aplikacija otvara mogućnost ponude digitalnih usluga, a jedna od njih je direktan kontakt sa servisnom tvrtkom za održavanje sistema grejanja.

Aplikacija ViCare pruža informacije o trenutnom radnom stanju energetskog sistema. Vremenski programi za grejanje i pripremu tople vode pomažu u uštedi troškova energije i ViCare je kompatibilan sa gotovo svim iOS i Android uređajima.

Na zahtev *,

ViCare koristi GPS funkciju pametnog telefona i otkriva udaljenost do grejanja. Ako se prekorače zadane vrednosti, sobna temperatura se automatski smanjuje. Sistem možete proširiti i ViCare termostatom i uživati u još većoj udobnosti i učinkovitosti.

* Opcionalno uz naknadu, nije dostupno u svim zemljama

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Loše Dobro
  • Lager: Na stanju
  • Model: B1HF-032
  • SKU: 2165.1
Prodato 0
Pogledano: 575
194.790,00RSD
Bez poreza: 162.325,00RSD
* POZOVITE za dodatni popust