Menu
Korpa

PERT CEV za podno grejanje SA O2 BARIJEROM 16x2

PERT CEV  za podno grejanje SA O2 BARIJEROM 16x2Podno grejanje
PERT CEV  za podno grejanje SA O2 BARIJEROM 16x2Podno grejanje
Novo
PERT CEV  za podno grejanje SA O2 BARIJEROM 16x2Podno grejanje
PERT CEV  za podno grejanje SA O2 BARIJEROM 16x2Podno grejanje
PERT CEV za podno grejanje SA O2 BARIJEROM 16x2

PERT CEV ZA PODNO GREJANJE SA O2 BARIJEROM 16X2


PE-RT II CEV SA O2 BARIJEROM 16x2 proizvođača K FLEX iz Poljske je visokokvalitetna cev namenjena za podno grejanje. Ova cev ima prečnik 16x2 mm i dolazi sa O2 barijerom.

Ove cevi su posebno dizajnirane za upotrebu u sistemima podnog grejanja. Imaju odgovarajuću klasu primene od 4-8 bara, što ih čini pogodnim za različite vrste instalacija podnog grejanja.

Prednost PE-RT cevi sa O2 barijerom je što sprečavaju prodiranje kiseonika u sistem grejanja. O2 barijera ima za cilj da smanji rizik od korozije i produži životni vek sistema grejanja.

Pakovanje cevi se vrši na kotur, a dostupna su pakovanja od 200m, 500m i 600m cevi. Pre kupovine, preporučuje se kontaktiranje prodavca radi provere dostupnosti određenog pakovanja.

Upotreba podnog grejanja sa PE-RT II cevima može doneti određene prednosti. Evo nekoliko razloga zašto su ove cevi bolje od običnih cevi za podno grejanje:
Bolja otpornost na koroziju- O2 barijera smanjuje mogućnost korozije i oštećenja sistema grejanja, čime se produžava njegov radni vek.
Visoka fleksibilnost- PE-RT II cevi su fleksibilne i lako se oblikuju, što olakšava instalaciju u različitim prostorima.
Niska temperatura savijanja- Cevi od PE-RT materijala imaju nisku temperaturu savijanja, što olakšava postavljanje cevi u zavojima i oko prepreka.
Visoka toplotna provodljivost: Cevi su dizajnirane da efikasno prenose toplotu, što omogućava ravnomernu raspodelu toplote po podu i povećava energetsku efikasnost sistema.

Ušteda prilikom korišćenja podnog grejanja zavisi od različitih faktora, kao što su veličina prostora, izolacija, podešavanje temperature i efikasnost sistema. Podno grejanje može omogućiti uštedu energije u poređenju sa drugim načinima grejanja, jer se toplota ravnomerno raspoređuje u prostoru, čime se smanjuje potreba za zagrevanjem celokupnog prostora. Takođe, mogućnost individualnog podešavanja temperature u svakoj prostoriji omogućava preciznije regulisanje grejanja i potrošnju energije prema potrebama.


Cena je za 1m cevi!!!

Prodaja cevi se vrši na kotur, u ponudi pakovanja od 200m ,500m ,600m cevi !

Pre kupovine molimo Vas da nas kontaktirate kako bi proverili koje pakovanje cevi imamo na stanju!

Možete nas pozvati na sl. broj telefona 022/313-003Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Loše Dobro
  • Lager: Na stanju
  • Model: 0246
  • SKU: 0246
Prodato 0
Pogledano: 861
70,00RSD
Bez poreza: 58,33RSD
* POZOVITE za dodatni popust