Menu
Your Cart

Merno regulaciona oprema

Kao što već znamo, sastavni deo svakog dobrog sistema podrazumeva i elemente merno regulatorne opreme. Bilo da se radi o grejanju na gas ili na čvrsto gorivo, kotao koji reguliše temperaturu mora da poseduje termometar.  

Takođe, važno je ako se grejete na prirodni gas posedovati i pouzdan kontrolni merač za gas pogotovo ako imate više potrošača u objektu npr dva kotla(dva stana), kotao i peć ili sl  jer kontrolni gasni merač olakšava očitavanje/podelu  potrošnje za svaki potrošač. Dakle, svaki sistem za grejanje mora biti opremljen adekvatnom merno regulatcionom opremom.  

Šta sve Ubrajamo u Merno Regulatornu Opremu 

Pre svega, važno je napomenuti da se operma koju možete naći kod nas odlikuje najboljim kvalitetom. Pouzdanost i preciznost su glavne karakteristike svih naših artikla koju spadaju u ovu kategoriju. 

Ubrajamo: 

  • Merači za Gas 
  • Pretvarači Napona 
  • Termometri, manometri i dr 
  • Termostati, senzori 

Hajde da zađemo malo dublje u svaku ovu podkategoriju i upoznamo se sa unikatnostima i pogodnostima. 

Merači za Gas 

Sastavni deo svakog grejnog sistema koji radi na gas je merač za gas. Kao što mu i ime kaže, ovaj uređaj omogućava jasno i precizno merenje potrošnje gasa. Možete ga namestiti da meri potrošnju gasa za više uređaja ili samo jednom.

Pored toga što vam daje jasan uvid u potrošnju, ovaj konvencionalni uređaj takođe je namenjen za merenje velike potrošnje gasa. Naši merači gasa se prodaju kao baždareni ili ne baždareni, izbor je na vama i vašim potrebama. Samim tim, možete se slobodno osloniti na neki od naših merača za gas koji dolaze iz porodice TDM merača. 

Pretvarači Napona 

Kada je u pitanju struja, ili bilo šta vezano za napon, onda su pretvarači napona obavezani, gotovo u svim poljima. Pretvarači napona nam obezbeđuju napajanje u odgovarajućem vremenskom periodu kada nam je napajanje iz mreže nedostupmo.

Pretvarači napona mogu biti sa integrisanim akumulatorom ili eksternim akumulatorom kada je izbor i jačina akumulatora ostavljena vama a samim tim i vreme autonomije srazmerno snazi akumulatora. Prekidači napona, ili Inventori, su uređaju koji pouzdano pretvaraju jednosmernu u naizmeničnu struju.Kao što smo već naglasili, kvalitet ovih uređaja je veoma bitan, a kod nas možete biti uvereni u najbolji mogući kvalitet. 

Inventori služe za povezivanje sistema koji funkcionišu na osnovu rada jednosmerne električne energije. Oni zapravu povezuju sisteme jednosmerne inaizmenične električne energije i time omogućavaju protok struje kroz sistem. Oni se uglavnom koriste kod etažnog grejanja, ali mogu biti od koristi i za druge stvari.

Dakle, ukoliko planirate da se grejete na struju, onda će neki od naših kotlova za strujno grejanje biti od koristi. Ali, uz to, savetujemo i jedan pretvarač kako bi sve funkcionisalo kako treba. 

Termometri 

Merenje toplote u grejnim telima je veoma bitno ukoliko se grejete na čvrsto gorivo. Svaki kotao na drva ili pelet mora da ima dobar termometar koji će kontrolisati temperaturu u celokupnom sistemu grejanja. 

U to ime, možete slobodno pogledati i uveriti se u kvalitet naših termometra koji pružaju sigurnost i tačna merenja. U ponudi su kapilarni i standardni termo-manometri koji nude vrhunske performanse bez obzira na uslove. 

Zaista je bitno da se svaki kotao na čvrsto gorivo opremi sa jednim kvalitetnim termometrom, a kod nas imate upravo to! 

Termostati  

Pored termometara, termostati su sledeća bitna stvar koju treba da poseduje svaki sistem za greanje. Njihova sposobnost da regulišu temperaturu u određenom prostoru vam omogućava da podesite temperaturu u vašem domu onako kako želite.

Na tržištu su dostupni programski  i ne programski termostati, kao i žični/bežični termostati a novina su termostati čiji rad možete kontrolisati putem interneta i aplikacija koje su dostupne za skoro sve mobilne telefone. 

Naši Cothermo i Poer termostati ispunjavaju najviše standarde kvaliteta i pouzdanosti , štede i olakšavaju upravljanje uređajima. 

Pored toga, senzori za osetljivost temperature se prave od najkvalitetnijih materijala i time termostate iz našeg asortimana čine besprekornim. Važnost pouzdanih termostata je veoma bitna ukoliko želite da vas grejanje ’’sluša’’. 

Osigurajte Se na Adekvatan Način 

Obzirom na dugogodišnje iskustvo u servisiranju grejnih sistema, kao i u prodaji grejne opreme, naši stručnjaci vam stoje na raspolaganju za svaku nedoumicu koji imate. Možete biti uvereni da se proizvodi iz našeg asortimana odlikuju samo najboljih kvalitetom a uz to pokazuju besprekornost u radu! 

Opremite vaš grejni sistem sa najboljim elementima! 

Brend: COTHERMO Model: WPR-90GD
COTHERMO WPR-90 koristi se kod podnog grejanja i za upravljanje toplovodnim cirkulacionim pumpa. Tehničke karakteristike: – opseg podešavanja temperature 20-90°C – osetljivost uključenja + 2,5°C – napon i struja isključenja 250V AC, 16AUvoznikIBG COEX doo..
1.190,00RSD
Bez poreza:991,67RSD
Brend: TDM Model: TDM G4
Karakteristike merača:• Usaglašeni po MID standardu i odobreni od strane Direkcije za mere i dragocene metale iz Beograda• Sertifikat o pregledu tipa merila broj RS-20-010-MI002-3-DMDM• Odobren prema standardu EN1359-1998/A1:2006• Protok od: 0,04 m3/h do 6 m3/h• Maksimalni radni pritisak 0,5 bar• Ku..
7.190,00RSD
Bez poreza:5.991,67RSD
Brend: TDM Model: TDM G4 B
Karakteristike:• Usaglašeni po MID standardu i odobreni od strane Direkcije za mere i dragocene metale iz Beograda• Sertifikat o pregledu tipa merila broj RS-20-010-MI002-3-DMDM• Odobren prema standardu EN1359-1998/A1:2006• Protok od: 0,04 m3/h do 6 m3/h• Maksimalni radni pritisak 0,5 bar• Kućište i..
9.190,00RSD
Bez poreza:7.658,33RSD
Brend: COTHERMO Model: C3 RF
TERMOSTAT COTHERMO C3 RF (bežični, ne programski)Tehičke karakteristike termostata:  1. Opseg merenja temperature:  0°C~40°C po 0.1°C  2. Opseg podešavanja temperature:  5°C~35°C po 0.5°C 3. Napajanje:      2 x AAA 1.5V alkalna baterija 4. Max opterećenje..
5.890,00RSD
Bez poreza:4.908,33RSD
Brend: COTHERMO Model: C3
Cothermo C3 u kratkim crtama:   izbor funkcije grejanja ili hlađenja    promena stepena osetljivosti kod uključenja    funkcija zaštite od smrzavanja    temperatura..
2.790,00RSD
Bez poreza:2.325,00RSD
Brend: COTHERMO Model: C7 RF
Programski termostat COTHERMO C7 RF (bežični, programski)Sobni termostat COTHERMO C7 RF se može koristiti za regulisanje gotovo svih tipova uređaja, koji se mogu kupiti u Evropi. Jednostavno se može priključiti na svaki tip gasnog kotla, pumpe ili klima uređaja sa odgovarajućim priključkom nezavisno..
5.990,00RSD
Bez poreza:4.991,67RSD
Brend: COTHERMO Model: C7 RFM
Cothermo C7 RFM -Digitalni višezonski bežični termostat -digitalni termostat za max 4 zone grejanja -paket sadrži dva termostata i jedan prijemnik, uređaj se može proširiti sa još dva termostata Cothermo C7 RFM TX -nije potrebna instalacija kablova -domet predajnika: 50 m na otvorenomTehnička s..
11.890,00RSD
Bez poreza:9.908,33RSD
Brend: COTHERMO Model: C7
COTHERMO C7 - programski termostattermostat se može koristiti za regulisanje gotovo svih tipova uređaja, koji se mogu kupiti u Evropi.Mogu se priključiti na svaki tip gasnog kotla, pumpe ili klima uređaja sa odgovarajućim priključkom nezavisno od visine komandnog napona na priključku (24V ili 230V)...
2.990,00RSD
Bez poreza:2.491,67RSD
Brend: POER Model: PTC10
   TERMOSTAT POER PTC (dodatni termostat)    ..
5.890,00RSD
Bez poreza:4.908,33RSD
Prikaz 1 - 12 od 17 (2 strana)